Laura Cosoi adora sa gateasca si, nu de putine ori, dupa cum recunostea, ii place sa improvizeze atunci cand prepara ceva de mancare. Iata mai jos cateva detalii despre reteta Laurei Cosoi pentru paste cu dovlecei si ciuperci:
Ingrediente: 1 dovlecel; rosii in conserva sau naturale; 2 catei de usturoi; 2 linguri ulei de masline; parmezan; ceapa verde; 1 lingura de oregano; busuioc verde; paste; ciuperci.
Mod de preparare:
1. Se maruntesc rosiile si se pun la fiert impreuna cu usturoiul si ceapa.
2. Intre timp, se taie dovlecelul si ciupercile si se adauga dupa ce scade sosul (aproximativ 15-20 minute).
3. Se lasa la fiert 5 minute, se pun oregano, sare, piper 2 linguri de ulei de masline si la final cateva frunzulite de busuioc.
4. Se pun pastele la fiert impreuna cu 1 lingura ulei de masline si sare si se lasa 3 minute.
5. La final se aranjeaza pastele in farfurie impreuna cu sosul si sa rade parmezanul peste ele. Sursa: lauracosoi.ro.
Citeste si: Reteta zilei: Laura Cosoi te invata sa faci supa de cocos cu sepie
Laura Cosoi: "Ciorba de loboda e preferata mea" - Iata reteta
Reteta zilei, de la Laura Cosoi: Piept de rata cu stafide si curmale