Reteta este recomandata de Laura Cosoi pe blogul personal si, dupa cum a spus chiar ea, este foarte usor de preparat.
Ingrediente pentru primul strat
2 avocado
O banana
7 lingurite de miere naturala sau indulcitor natural
8 lingurite de cacao cruda
50 ml apa
Preparare
Curata avocado si banana si baga-le in blender, in timp ce adaugi restul ingredientelor. Amesteca bine pana obtii o pasta. Daca simti ca desertul trebuie sa fie mai dulce, adauga miere sau cacao dupa gust. Toarna compozitia in vasul in care vrei sa servesti desertul si apuca-te de pregatit al doilea strat al desertului.
Ingrediente pentru al doilea strat
2 avocado
200 ml lapte de migdale
o lingurita de spirulina
o lingurita de vanilie
2 picaturi de ulei essential de menta
5 lingurite de miere
Preparare
Pune la inmuiat de pe o zi pe alta 200 gr de migdale, iar cand prepare desertul baga la blender migdalele cu apa pana obtii un lichid asemanator laptelui. Separa pulpa de zeama. Laptele se foloseste la al 2-lea al mousse-ului de ciocolata.
Pentru decor poti folosi catina sau cacao nimbs.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Cartofi copti cu telemea rasa si carne de vita