Ingrediente
2 oua
2 albusuri de ou
3 linguri de ala
O lingurita de condiment italian uscat, zdrobit
¼ lingurita de sare
230 grame ciuperci
O ceapa uscata tocata
Un ardei gras rosu tocat
Un catel de usturoi tocat
120 grame spanac tocat
¾ cana branza mozzarella maruntita
Preparare
1. Intr-un bol mediu bate ouale, albusul, apa, condimentele si sarea.
2. Pune o tigaie la incins pe foc, adauga o lingura de ulei vegetal, pune ciupercite, ceapa, ardeiul, usturoiul si caleste-le timp de 4-5 minute. Adauga spanacul si fierbe-l timp de 1 minut pana se inmoaie. Pune totul intr-un castron cu capac.
3. Sterge tigaia cu un prosop de hartie. Unge-o cu ulei vegetal si las-o la foc mediu. Toarna jumatate din amestecul de ou si se lasa pana se rumeneste pe partea de jos. Cu o spatula, ridica marginile pentru a permite partii crude sa curga in tigaie. Presara jumatate din amestecul de legume si jumatate din mozzarella si gateste in continuare pana cand se topeste branza.
4. Repeta acelasi proces restul amestecului, cu legumele si mozzarella. Preparatul se consuma de preferat cald.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Smoothie din ovaz si fructe uscate
Florentina Opris iti da sfatul zilei: "Invata sa mananci incet!"
Cel mai bun hummus pe care l-ai gustat vreodata - Urmeaza reteta pas cu pas!