Ingrediente
4 bucati de piept de pui dezosat
1/2 lingura cimbru uscat
1/2 lingura sare
1/4 lingura piper negru
2 linguri ulei masline
1/4 cana vin alb sec
1/4 cana supa pui
3 linguri suc de grapefruit
2 lingurite miere
3 bucati de Nasturel
2 grapefruit curatat felii
Preparare
1. Asezoneaza carnea de pui cu cimbru si jumatate de sare si piper. Incinge uleiul intr-o tigaie si pune bucatile de pui, dar nu uita sa dai flacara la mediu ca sa nu le arzi.
2. Adauga vinul, supa de pui, sucul de grapefruit si mierea. Fierbe pana scade apa la 1/3. Condimenteaza cu restul de sare.
3. Asaza Nasturelul si feliile de grapefruit curatat pe farfurii, adauga bucatile de piept de pui si sosul.
Pofta buna!
Citeste si: