Ingrediente
o salata verde
2 rosii
2 castraveti
1 ardei gras verde
100 g sunca de praga
100 g branza telemea
50 g masline negre
2 oua
Dressing: ulei, zeama de lamaie, sare, piper
Preparare
Pune ouale la fiert timp de 5 minute, poate chiar 7 ca sa fie tari. Spala toate legumele si taie-le cuburi. Sunca de Praga tai-o fasii lungi, iar salata rupe-o cu mana sau cu un cutit de plastic. Intr-un bol de sticla, asaza prima data salata verde, adauga rosiile, castrvetii si ardeiul gras.
Apoi, pune sunca de Praga, branza faramitata sau taiata cubulete mici, maslinele si ouale taiate rondele. Adauga dupa gust ulei, zeama de lamaie, sare si piper.
Poti sa o consumi simpla sau cu crutoane, iar daca iti plac semintele de in, poti presara cateva in bol.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Cartofi acordeon cu rozmarin si usturoi