Sylvia s-a relaxat in bucatarie, experimentand noi retete culinare pe care le-a invatat de la un bun prieten, de profesie bucatar sef. Duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, vedeta s-a instalat comod in bucatarie si a inceput sa prepare salata de pui tras in soia.
Salata de pui tras in soia
Ingrediente: piept de pui dezosat -150 gr; salata iceberg -1 buc; soia sos - 30 ml; aceto balsamico - 20 ml; miere - 10 mg; branza brie - 50 gr; ulei masline - 15 ml; miez de nuca - 30 gr; susan alb - 5 gr; sare - 3 gr; piper negru - 2 gr.
Mod de preparare:
1. Puiul se taie julien si se soteaza in ulei de masline. Dupa ce a capatat o culoare frumoasa, aurie, se adauga sosul de soia si aceto balsamico si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 2-3 minute, dupa care se adauga susan si miere pentru a echilibra gustul si pentru a da fermitate sosului rezultat.
2. Salata iceberg se spala si se rupe in fasii mari, se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline extra virgin de buna calitate.
3. Salata se monteaza intr-o farfurie adanca peste care se pune puiul. Se adauga si branza brie taiata cuburi si miezul de nuca, ce a fost in prealabil copt. Sursa: protvmagazin.ro.
Citeste si: Sylvia, rapusa de raceala - Vezi la ce "leacuri babesti" a apelat
Sylvia se plange de viata de artist: "Am inghitit lacrimile, am uitat durerile"
Sylvia Sirbu stie ce isi doresc femeile: "Toate suntem in cautarea iubirii"