Ingrediente pentru baza
o cana cu nuci (sau nuci si migdale)
2 linguri de nuca de cocos macinata
o cana de curmale
2 linguri ulei de cocos
o lingura de cacao
1/2 lg vanilie
un varf de liingurita de sare
Ingrediente pentru umplutura
o cana de caju
1/2 cana crema de nuca de cocos
coaja de la un lime
zeama de la un lime
o lg sirop de artar
o lg vanilie
Preparare
Amesteca sau sfarama nucile si migdalele cu faina, iar intr-un bol separat amesteca cu blenderul curmalele cu putina apa pana formezi o pasta.
Combina prima compozitie cu cea de curmale si cu restul ingredientelor pentru baza si amesteca bine cu mana. Pune coca in forme pentru tarte si lasa tava la congelator pentru o jumatate de ora.
Amesteca cu blenderul ingredientele pentru umplutura si baga compozitia pentru 2-3 ore la frigider.
Scoate baza de la congelator, umple-o cu umplutura de nuca de cocos si lime de la frigider, orneaza tartele cu o feliuta de lime si ...
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Vinete si fasole verde cu sos rosu de curry
Reteta zilei: Omleta cu spanac, ciuperci si mozzarella