Laura Cosoi a postat aceasta reteta simpla chiar pe blogul ei. Tartinele cu pasta din avocado si oua de prepelita se pregatesc foarte repede si usor. Si tot vedeta ne sugereaza ca tartinele ei ar putea fi o idee buna pentru masa de Revelion.
Ingrediente: avocado, oua de prepelita, paine taiata felii subtiri / focaccia, suc de lamaie, chives, ulei de masline, sare, piper.
Mod de preparare:
Laura Cosoi explica mai intai ca se fierb ouale timp de 2 minute si 30 secunde, pentru un galbenus un pic zemos.
Se curata de coaja fructul de avocado si se arunca samburele. Se paseaza pulpa de avocado impreuna cu uleiul de masline, sarea, piperul si sucul de lamaie. Totul se adapteaza dupa gust, spune vedeta.
Se intinde pasta obtinuta pe felia de paine, deasupra se pune oul de prepelita decojit si se decoreaza cu chives proaspat tocat. Sursa. (Foto: Marius Dragne).
Citeste si: Reteta zilei: Tort de morcovi si portocale, pentru Revelion