Ioana Ginghina spune ca aceasta este o reteta de tort racoritor delicios de iarna. "Eu l-as fi facut de ciocolata, adica la crema as fi adaugat si cacao, dar nu aveam in casa, asa ca l-am lasat alb ca zapada. Nu a fost mai putin gustos dupa cum o puteti vedea pe Ruxandra in poza si va asigur ca si Alexandru a fost la fel de fermecat de gustul acestuia", a marturisit Ioana Ginghina pe blogul oficial, facand aluzie la fiica si la sotul ei.
Ingrediente pentru blat: 100 g curmale hidratate; 200g fulgi de cocos (daca mai este nevoie de apa se va folosi cea in care au stat curmalele la hidratat).
Ingrediente pentru crema: 200g caju hidratat peste noapte; o ceasca de suc de portocale; 3 linguri de unt de cocos; miere sau alt indulcitor natural dupa gust.
Mod de preparare: "Se mixeaza blatul prima data, la blender si se aseaza in forma de tort, tapetata cu hartie de copt. Ingredientele pentru crema se proceseaza in blender pana cand vor capata o textura cremoasa. Daca mai e nevoie, se mai adauga suc de portocale. Pentru ornament eu am folosit fulgi de migdale care sa dea un aer de iarna", a explicat Ioana Ginghina.
Citeste si: Ioana Ginghina isi mai doreste copii: "Vreau si eu sa fiu gravida in curand"
Ioana Ginghina si dieta de post: cum poti slabi 5 kilograme
Ioana Ginghina simte ca s-a ingrasat: "Nu ma cantaresc pentru ca imi e frica"