Rondele cu migdale dulci
230 g migdale dulci prajite
20 g migdale amare, prajite
200 g zahar
180 g zahar pudra
coaja de portocala, confiata, taiata bucati
1 albus batut spuma tare
rondele de hartie
Se prajesc migdalele 5 minute, apoi se zdrobesc si se pun intr-un castron mare. Se adauga zaharul si se amesteca, apoi 150 g zahar pudra si coaja de portocala, dupa care se incorporeaza delicat albusurile batute spuma tare. Se va obtine un aluat moale si neted. Se formeaza mici gramajoare de aluat, se asaza pe rondelele de hartie si se aplatizeaza ca sa capete forma hartiei, dupa care se lasa sa se odihneasca 10 h. Se pun la copt, timp de 1 h, la 150 grade C. Se scot din cuptor, se pudreaza cu zaharul pudra ramas si se servesc dupa ce se racesc complet. Rondelele sunt excelente dupa cateva zile.
Articolul anterior Rondele aperitiv cu nuci Articolul următor Biscuiti cu crema