Rosii umplute pe pat de spaghete
200 g ciuperci champignon
2 rosii
Sare, piper
1 ceapa
1 lingurita pulpa de rosii
Patrunjel
200 g supa de legume sau carne
2 catei de usturoi
Busuioc
Fierbeti spaghetele in apa cu sare. Strecurati-le si lasati-le sa se scurga bine. Puneti-le apoi intr-o forma de sufleuri. Desupra adaugati ciupercile champignon. Spalati rosiile, taiati capacul, scobiti-le cu o lingurita si sarati-le usor.
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o intr-o tigaie cu strrat de teflon. Adaugati carnea tocata si prajiti-o. Adaugati pulpa de rosii. Condimentati totul cu sare, piper si piper Cayenne. Amestecati totul cu patrunjel.
Umpleti rosiile cu amestecul de carne tocata. Puneti capacul deasupra si asezati rosiile pe spaghete. Turnati supa de legume sau de carne. Curatati usturoiul, taiati-l felii subtiri si presarati-l pe spaghete.
Puneti rosiile umplute in cuptorul preincalzit la 225 de grade si coceti-le timp de 25 de minute.
Scoateti tava din cuptor, decorati cu busuioc si serviti.