Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:
80 g ciuperci Pleurotus
80 g Champignons
80 g hribi
1 lingura unt
1 ceapa
1 usturoi
2 linguri patrunjel
4 bucati antricot/vrabioara (cate 160 g fiecare)
12 bucati sparanghel verde
1 lingura unt
Mod de preparare:
Intai curata ciupercile si taie-le in bucati. Apoi, topeste untul in tigaie, inabusa putin ciupercile, adauga ceapa si usturoiul, taiate, si inabusa-le impreuna. Ia-le de pe foc, adauga patrunjelul si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Spinteca orizontal bucatile de carne, astfel ca pe una din laturi sa ramana legate. Intinde-le apoi si aplatizeaza-le cu batatorul de carne. Dupa aceea, acopera masa de ciuperci. Curata sparanghelul de coaja doar pe treimea de jos si taiei-i capetele lemnoase. Introdu-l in apa sarata data in clocot si lasa-l acolo in jur de 3 minute pentru a se blansa. Dupa aceea, dispune cate 3 tije de sparanghel pe fiecare bucata de carne, astfel ca varfurile lor sa ramana dincolo de marginea lor. Ruleaza carnea si leag-o cu sfoara de bucatarie. Incinge untul intr-o cratita, rumeneste ruladele pe toate partile si introdu-le la cuptorul preincalzit la 150 de grade pentru circa 10-15 minute, pana cand carnea s-a fragezit complet.
Articolul anterior
Crema de portocale cu fistic
Articolul următor
Fondue de ciocolata