Rulouri de curcan cu ciuperci
4 fasii piept de curcan
100 g unt
300 g ciuperci proaspete
1 ou
500 ml supa de pui
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
1 lingura de faina
maghiran
patrunjel verde
sare, piper
Ciupercile feliate se amesteca cu ou batut, sare, piper, usturoi zdrobit, maghiran si patrunjel verde tocat. Compozitia obtinuta se asaza pe cele patru felii de piept de curcan, batute usor cu ciocanul de snitele si condimentate. Se ruleaza cu umplutura in interior si se prinde la capat cu scobitori. Separat, se prepara un sos din unt topit, in care se rumeneste faina, amestecand permanent. Se stinge cu supa de pui calda si se fierbe pana se ingroasa putin. Se adauga rulourile umplute, se toarna vin si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, aproximativ 30 de minute.
Articolul anterior Pui cu sos de ardei Articolul următor Pui la cuptor