Rulouri de pui cu ciuperci
2 bucati piept de pui
100 g unt
300 g ciuperci proaspete
1 ou
500 ml supa de pui
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
1 lingura de faina
maghiran
patrunjel verde
sare, piper
Se taie pieptul de pui in jumatate, pe lungime si se bate usor cu ciocanul de snitele pentru aplatizare. Se condimenteaza cu sare, piper si se lasa sa stea la rece 15-20 de minute. Intre timp, se taie ciupercile felii subtiri, se amesteca cu oul batut, sare, piper, usturoiul zdrobit, maghiran si patrunjel verde tocat. Compozitia obtinuta se imparte in patru parti egale si se asaza pe cele patru felii de piept de pui. Se ruleaza cu umplutura in interior si se prinde la capat cu scobitori. Intr-o cratita, se topeste untul, se adauga faina, se rumeneste usor, amestecand permanent. Se stinge cu supa de pui calda si se continua fierberea pana se ingroasa putin. Se adauga rulourile de pui, se toarna vinul, se acopera cu capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, aproximativ 30 de minute. Se servesc rulourile taiate felii, asezonate cu sos si presarate cu patrunjel verde
Articolul anterior Pui cu tagliatelle Articolul următor Piept de pui cu sos de nuci