Rulouri de pui cu garnitura de spanac
1 piept de pui
8-10 felii de costita afumata
250 g spanac
ulei
2 catei de usturoi
3 rosii coapte
sare, piper
Se taie felii pieptul de pui, se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, apoi fiecare felie de carne se acopera cu cate o felie de costita sau bacon, dupa care se ruleaza prinzandu-se cu scobitoare. Se prajesc in ulei bine incins. Separat, se opareste spanacul, se scurge de apa si se caleste in ulei, pana scade toata apa. Se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate felii, sare, piper si usturoul tocat sau zdrobit. Cand totul s-a patruns, se asaza ca garnitura la rulourile din piept de pui.
Articolul anterior Piept de pui cu sos de nuci Articolul următor Pui cu costita afumata