Timp: 60
Porţii: 2
Ingrediente:
Un piept mediu de pui dezosat
10 grame spanac
10 grame branza crema, slaba in calorii
O felie mare de sunca slaba
O ligurita de piper alb
6 ciuperci mici
Un morcov mediu
O ceapa medie
Jumatate de dovlecel
Sare, piper
Mod de preparare:
Se umple pieptul de pui cu spanacul amestecat cu branza crema. Se infasoara pieptul de pui in sunca dupa care se baga la cuptor intr-o tava unsa cu putina grasime sau ulei de masline. Se taie marunt legumele si se aseaza in tava, langa pui. Se condimenteaza dupa preferinte. Se acopera tava cu o folie si se lasa la cuptor timp de 40 minute, la 170 C. Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor 10 minute pana cand puiul devine crocant.
Articolul anterior
Somon cu ardei si usturoi - 500 cal
Articolul următor
Lasagna cu dovlecei - 450 cal