Salata de avocado (Caraibe)
2 fructe de avocado
1 rosie
1 salata mica
100 g fasole fiarta
100 g branza rasa
smantana
2 oua fierte tari
1 castravete potrivit
1 muratura
2 lingurite suc de lamiae
2 lingurite nuci tocate
ierburi aromate
sare si piper
Se spala salata si se lasa in frigider, intr-un vas cu capac. Se spala castravetele, se taie felii si se presara cu sare si piper. Se taie fructele de avocado in doua, pe lungime si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca muratura taiata marunt cu branza si fasolea, apoi se condimenteaza, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de avocado. Pe fiecare jumatate de fruct se pune cate o felie de rosie. Se asaza pe pat de frunze de salata. Feliile de castravete se asaza pe felii de oua si se decoreaza frumos platoul cu ele. Se garniseste cu smanatana si cu nuci taiate.
Articolul anterior Pui cu sos de soia (China) Articolul următor Pui cu ananas (Canada)