Salata de cartofi cu chorizo
1 ardei iute
2 ardei grasi rosii, care se coc pe gratar
600 g cartofi fierti in coaja
Pentru sosul vinegreta
50 ml vin alb (otet alb)
sare, piper
1 lingurita mustar iute de Dijon
1 catel de usturoi feliat
patrunjel taiat fin
ulei
350 g chorizo picant si feliat
sare, piper
Ardeiul iute si ardeii grasi se coc pe gratar. Cand s-au copt, se curata de coaja, se taie fasii si se pun intr-o salatiera. Cartofii fierti si raciti se taie rondele si se asaza peste ardeii copti. Se amesteca sosul vinegreta cu mustar, usturoi, patrunjel si 8 linguri de ulei. Se toarna sosul peste cartofi si ardei. Bucatile de chorizo se prajesc crocant in ulei si se adauga la salata.
Articolul anterior Placinta cu spanac si branza Articolul următor Muschiulet de porc impletit