Salata de paste cu peste afumat
200 g macaroane scurte
2 castraveti murati
1 ceapa
100 g maioneza
1 legatura de marar
sare, piper proaspat macinat
1 castravete verde
200 g fileuri de peste afumat (macrou)
Se fierb “al dente”macaroanele, in apa cu sare, se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Se taie castraveciorii murati in rondele subtiri (pastrandu-se saramura). Separat, se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa toccata marunt si mararul tocat. Se condimenteaza cu sare, piper si se toarna peste macaroane. Se adauga si castraveciorii murati, apoi se lasa o ora sa se patrunda. Se adauga castravetele crud, curatat de coaja si taiat cubulete. In momentul servirii, se adauga fileurile de macrou afumat, taiate bucati potrivite.
Articolul anterior Supa de peste cu ardei gras Articolul următor Sardele marinate