Salata de pui a la Mexicana - 440 cal
150 grame ciuperci maruntite
100 grame fasole neagra la conserva
100 grame avocado taiat feliute
2 linguri salsa
60 grame smantana slaba
200 grame telina rasa
O lingurita ulei de masline
Cate un varf de cutit sare, chimion, usturoi pudra sau granule, chilli
40-50 grame ceapa tocata sau jumatate de lingurita pudra de ceapa
Separat se amesteca telina cu smantana. Intr-un castron se scoate puiul, iar deasupra lui se pun ciupercile prajite, fasolea neagra, amestecul de telina si smantana si se decoreaza cu cateva felii de avocado. Se adauga sosul salsa si branza rasa pe deasupra, dupa preferinte. Grasimea din avocado este in intregime mononesaturata si are un efect benefic asupra nivelului de colesterol din sange.Avocado este foarte hranitor, datorita continutului mare de proteine si grasimi, fiind o alta alternativa naturala la grasimile animale. Articolul anterior Salata mediteraneana - 425 cal Articolul următor Salata de fructe cu chilli - 350 cal