Salata de pui
400 g piept de pui
200 g morcovi
200 g telina
200 g varza alba
200 g mere
150 g smantana
1 lingurita de zahar
1 lamaie
ketchup
sare, piper
Se curata, se spala pieptul de pui si se fierbe in apa cu sare. Se scurge de apa, se dezoseaza si se taie jouliene. Legumele se curata si se spala. Morcovii si telina se da pe razatoarea mare, iar varza si merele se taie fideluta. Se amesteca intr-un castron mare, cu grija, ca sa nu se striveasca. Se condimenteaza, dupa gust cu sare, piper, zahar si zeama de lamaie. Se adauga smantana si se amesteca totul. Se pune compozitia intr-o salateira. Deasupra se asaza pieptul de pui. Se orneaza cu ketchup si felii de lamaie. Se serveste rece.
E bine sa stii
Salata este mult mai gustoasa daca pieptul de pui se frige pe gratar.