Salata de pui
600 g cartofi
200 g piept de pui dezosat
1 salata verde
80 g maionez
2 oua
sare, piper
Se curata cartofii de coaja, se spala bine, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Pieptul de pui curatat si bine spalat, se fierbe separat in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se taie cubulete. Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie cubulete. Dupa ce au fiert, cartofii se scurg de apa si se lasa la racit intr-un castron. Peste cartofi se pune pieptul de pui fiert si taiat, salata verde, care a fost bine spalata si taiata suvite, cubuletele de oua fierte. Se adauga maioneza, sare si piper, dupa gust. Se amesteca totul cu grija ca sa nu se sfarame ingredientele, se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de rosii si masline.
E bine sa stii
Cateva capere si patrunjel verde presarat deasupra vor da salatei de pui o aroma speciala.