"Andreea si Ovidiu au fost curajosi ca au acceptat aceasta provocare si ma bucur ca le-am organizat o seara pe care n-o vor uita prea curand. In plus, am fost niste ospatari exemplari, nu am asteptat nici un bacsis", a povestit Sara.
Pe langa cina, cuplul a avut parte si de o demonstratie din partea lui Vintila, care a inceput sa jongleze cu sticle si farfurii, amintindu-si de faptul ca este ‚espert in domeniu, dupa ce in urma cu aproape 20 de ani a lucrat intr0un restaurant din Anglia.
"Prin '92 -'93 am lucrat intr-un restaurant mexican din Anglia. Lucram atat in bar, cat si in bucatarie, iar pentru ca totul era deschis, iar clientii puteau vedea ce se intampla acolo, trebuia sa fii extrem de atent si creativ, pentru a-i impresiona. Intre timp mi-am mai pierdut insa din dexteritate. Oricum, mi-ar fi placut sa fiu in locul lor si sa am ocazia sa iau masa intr-un loc neconventional", a povestit George Vintila.
Foto:profm.ro