Ingrediente: 1/2 cana de smantana cu un continut scazut de grasime; 1/2 lingurita chimen; 1/2 lingurita sare; 1/4 lingurita praf de usturoi; 1/8 lingurita piper negru; 4 stiuleti de porumb curatati de frunze; 1/4 cana coriandru tocat; 1 lingurita praf de chili.
Indicatii de preparare:
1. Se incinge bine gratarul si se unge inainte cu putina grasime.
2. Se amesteca smantana, chimenul, sarea, praful de usturoi si piperul intr-un vas mare, dar nu prea adanc.
3. Frige pe gratar porumbul timp de 8-10 minute pana cand se rumeneste bine si se fac pete negre pe suprafata lui, intorcandu-l din cand in cand. Se acopera porumbul cu amestecul realizat mai devreme cu smantana. Se presara coriandrul si praful de chili, dupa gust.
Citeste si: Salata de vara cu mango, soia si porumb, in doar 15 minute
Porumbul scade riscul aparitiei cancerului la plamani
Ghidul cerealelor pentru silueta ta
Sursa foto: www.freedigitalphotos.net