Simona Gherghe are o noua pasiune care se pare ca a contribuit foarte mult in obtinerea unei siluete impecabile. Prezentatoarea emisiunii “Acces direct” a dezvaluit pentru publicatia "Ring" ca isi petrece timpul liber tot mai mult in bucatarie gatind preparate simple si sanatoase. Asta o ajuta acum sa se mentina in forma cu mare usurinta dupa ce a tinut o dieta care a ajutat-o sa slabeasca.
" Daca ma intreba cineva acum doua luni si jumatate cat timp petrec in bucatarie, ii ziceam ca extrem, extrem de putin. Intre timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am tinut o dieta care a avut si rezultate… Am slabit cinci kilograme si ma simt foarte bine. Acum intru in bucatarie si gatesc mai des. Imi place sa ciugulesc putin cate putin si sunt la faza in care ma mentin. Mi-am dat seama ca se poate si asa… gatind eu!", a dezvaluit aceasta.
Simona a recunoscut ca nu ii plac preparatele complicate si a renuntat sa mai manance carne.
" Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveti cu sos de usturoi si ulei de masline, imi plac foarte mult varza calita, mazare, ciuperci. Lucruri simple care sa nu-mi ia mai mult de trei sferturi de ora cu totul. Am observat ca, daca imi gatesc eu, stiu exact ce trebuie sa folosesc. Ma feresc de condimentele astea cu multe E-uri, stiu calitatea uleiului si ce trebuie sa folosesc. De asemenea, am inceput sa nu mai consum carne. Nu sunt vegetariana, dar ma simt mult mai bine daca mananc mai rar carne. Iar daca vreau ceva natural, prefer sa merg la bunica mea si sa ma aprovizionez de acolo.”