Snitel Hawaii cu orez si curry
1 ceapa
Un cub de unt pentru prajit
200 grame de orez cu bobul lung
1 lingura de curry
400 ml supa de legume
8 snitele de porc
Sare, piper
8 felii mici de sunca fiarta
8 felii de ananas
8 felii de branza Gouda
Verdeata
Pentru orez curatati ceapa si taiati-o marunt. Caliti ceapa in unt. Adaugati orezul, caliti-l putin si presarati curry. Turnati supa de legume si dati-l in clocot. Fierbeti orezul in craticioara acoperita, la foc mic, timp de 18-20 de minunte.
Puneti jnitelele intr-o tava pentru cuptor. Puneti pe fiecare cate o felie de sunca, ananas si branza Gouda. Bagati tava in cuptorul incins la 220 de grade. Lasati la copt 12 minute.
Aranjati snitele decorativ. Puneti alaturi orezul cu curry, ornati cu fire de verdeata si serviti imediat.
Reteta oferita de Grup Editorial RAO Articolul anterior Paella cu fructe de mare si pui Articolul următor File de somon la grill