Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:
- 4 Bucati Snitel de porc
- 4 Felii Sunca de Praga
- 1 Bucata Rosie
- 4 Felii Cascaval (emmentaler, raclette sau cascaval normal)
- Sare
- Piper
- Condimente
- Putina Faina
- 2 Bucati Oua
- 1 Lingura Ulei
- 2 Bucati Lamai
Mod de preparare:
Transele de porc (circa 120 gr fiecare) se bat bine pana ajung la marimea unei farfuri. Pe fiecare transa se adauga o felie de sunca, una de cascaval si una de rosie. Se pliaza ca un portofel si se fixeaza cu scobitori. Se condimenteaza apoi se dau prin faina, prin ou si se pun la prajit in ulei incins intr-o tigaie antiadeziva. Se prajesc circa 10 min la temperatura medie intorcandu-le de 2-4 ori pana ce acestea au o culoare brun-aurie pe ambele parti. Lamaile se taie felii si se folosesc la decorarea snitelului.
Cascavalul poate fi Emmentaler, cascaval normal sau Raclette.
Autor: Jakob Hausmann
Articolul anterior
Rizoto alla Ticinese
Articolul următor
Placinta cu caise