Snitele umplute
12 felii mici de carne de porc
3 linguri cu miez de seminte de floarea soarelui
1 ceapa
20 g nuci curatate
4 linguri de unt
200 g spanac
100 g praz
sare, piper
ketchup dulce
Carnea se spala, se bate usor cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste in 2 linguri de unt, cate 2 minute pe fiecare parte. Separat, ceapa tocata se caleste in grasimea ramasa de la prajit. Spanacul si prazul se taie marunt. Se amesteca cu nucile si miezul de seminte, se adauga peste ceapa si se mai lasa pe foc 5 minute. Se condimenteaza si se lasa amestecul la racit. Cu aceasta compozitie se umplu snitelele, se impacheteaza, se prind cu scobitori si se pun pe foc in 2 linguri de unt incins, circa 8 minute. Se servesc cu ketchup dulce.
Articolul anterior Friptura surpriza Articolul următor Tocana ca in Tirol