Vestea buna este ca in lipsa soarelui, bronzul organic, obtinut in centrele de infrumusetare, functioneaza nu doar ca un raspuns de ordin estetic ci si ca o terapie de sanatate servita pielii intr-un mod cat se poate de simplu si eficient.
Cu totii stim ca razele solare nu fac altceva decat sa grabeasca imbatranirea cutanata si sa diminueze productia de colagen, in special dupa o anumita varsta. In acest context, bronzul organic se dovedeste o alternativa nu doar cu rezultate rapide, dar si extrem de sanatoasa pentru organism, necesitand doar cateva minute petrecute sub atenta indrumare a specialistilor.
Bronzarea este realizata cu o solutie auto-brozanta lipsita de chimicale si ingrediente cu potential alergen, ceea ce o face ideala si pentru persoanele a caror piele este sensibila sau reactiva la anumiti compusi din cosmeticele clasice.
Solutia cu pricina contine un cocktail de vitamine, minerale, aloe vera si ginseng care hidrateaza in profunzime pielea, ii aduc aportul necesar de nutrienti si previn deshidratarea acesteia.
Bronzarea se realizeaza in doar 15 minute, iar in functie de intensitatea dorita, este selectat nivelul pigmentarii inca din momentul prepararii solutiei. Culoarea urmeaza apoi sa se intensifice in aproximativ 8 ore de la pulverizare, iar in tot acest timp trebuie evitata efectuarea unui dus.
Nuanta obtinuta este intotdeauna una naturala, aramie si nu exista riscul aparitiei unor pete diferite din punct de vedere al culorii. Cu toate acestea, este bine sa aveti in vedere cateva lucruri inainte de a veni la centru pentru aplicarea bronzului organic: cu o zi inainte de bronzare, trebuie sa va exfoliati bine atat fata cat si corpul pentru a inlatura celulele moarte, unghiile trebuiesc acoperite cu un lac, iar in ziua bronzarii nu trebuie aplicat parfum pe piele.
Bronzul obtinut dureaza intre 7 si 9 zile, iar pentru a-i prelungi durata indicat ar fi sa nu apelati la burete atunci cand faceti dus si nici sa zaboviti prea mult in cada.