Somon la cuptor
4 bucati somon proaspat
1 bucata mozzarella
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
500 g cartofi fierti
ulei
2 cepe rosii
1 lamaie
patrunjel verde
sare, piper
Bucatile de somon se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se stropesc cu zeama de lamaie. Intr-o tava termorezistenta, se asaza cartofii fierti, taiati pe jumatate, ardeii taiati cuburi, cepele taiate bucati mari. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinta. Peste legume se asaza bucatile de peste si se pun la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, pana se patrunde pestele. Cand se scoate din cuptor, se asaza deasupra pestelui, felii subtiri de mozzarella. Se serveste garnisit cu patrunjel verde.
Articolul anterior Pastravi cu verdeturi si garnitura de cartofi Articolul următor Peste aromat