Spaghete cu sunca afumata de vita (Maroc)
3 linguri ketchup
un pahar bulion
300 g spaghete (se recomanda Barrilla)
250 g sunca afumata de vita
150 g cascaval
5 oua
2 cepe de apa
usturoi
Se pune apa la fiert. Cand clocoteste, se adauga spaghetele impreuna cu ceapa taiata cubulete. Separat, se taie sunca bucatele si se prajeste crocant. Pentru sos, se pun intr-un castron usturoiul zdrobit, cascavalul ras, bulionul, ketchup-ul si se amesteca bine. Intr-un alt castron, se pune sunca afumata, cele 5 oua fierte si taiate marunt, peste care se adauga si cascaval ras. Dupa ce au fiert spaghetele si ceapa, se toarnă peste ele sosul si sunca, ouale si cascavalul. Se amesteca si se servesc, calde sau reci. Se pot asezona cu iaurt.
Articolul anterior Sarmale ca in Maroc (Maroc) Articolul următor Frigarui cu carne de porc (Grecia)