Sufleu de paste cu sunca
600 g spanac congelat
400 g macaroane mici
200 g sunculita afumata
200 ml smantana
200 ml lapte
150 g branza cu mucegai
3 linguri faina
2 linguri pesmet
nucsoara
rozmarin
sare, piper
Spanacul se decongeleaza. Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8 minute, apoi se scurg de apa. Spanacul bine scurs se toaca, se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, nucsoara. Separat, se fierb smantana cu laptele si branza, se ingroasa cu faina si se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper si rozmarin. Sunculita se taie fasii subtiri. Se incinge cuptorul pana la 200 grade C. Peste pastele bine scurse se adauga sunculita si spanacul, se amesteca si se asaza intr-o forma Jena unsa cu putin unt. Se toarna deasupra sosul preparat, se presara cu pesmet si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se serveste fierbinte, cu rozmarin presarat deasupra.
Articolul anterior Placinta de iaurt Articolul următor Budinca de gris cu mere