Supa de iaurt cu castraveti
300 grame iaurt gras
200 supa de legume
2 catei de usturoi
1 lingura praf de chimen
1/2 legatura de marar
Cateva fire de cimbru si menta
Sare, piper proaspat macinat, piper Cayenne
1 priza de zahar
Arpagic verde proaspat maruntit si castravete ras
Fire de verdeata pentru ornat
Curatati castravetii, spalati-i si taiati-i in doua.Scobiti cu o lingua partea cu seminte, taiati castravetii cubulete si puneti-i intr-un castron.
Adaugati iaurtul si supa de legume. Curatati usturoiul, maruntiti-l si puneti-l peste amestec impreuna cu praful de chimen.
Adaugati verdeata taiata marunt. Asezonati cu sare, piper, zahar si amestecati cu mixerul.
Puneti supa de iaurt la frigider si lasati-o acolo timp de minimum doua ore. Decorati-o cu arpagic verde, castravete ras, ornati cu fire se verdeata si serviti imediat.