Timp: 35
Porţii: 6
Ingrediente:
2 lingurite ulei de masline
4 fire de praz
2 catei de usturoi
900 mililitri supa de pui
900 grame fasole alba
100 grame cuscus
500 grame spanac
600 grame sunca sau jambon de curcan
Jumatate lingurita chimion
Mod de preparare:
Se prajeste prazul la temperatura medie, in uleiul de masline. Se adauga usturoiul, apoi supa de pui, fasolea, jambonul sau sunca tataia feliute mici sau cubulete, chimionul, dupa care se da in clocot. Se adauga cuscusul, dupa care se acopera si se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Se adauga spanacul fiert si se condimenteaza dupa gust. Cuscusul este un preparatul culinar, tipic nord-african, realizat prin fierberea crupelor (ca un terci), servit cu carne de batal, legume diverse si naut.
Articolul anterior
Supa de conopida cu smantana - 440 cal
Articolul următor
Supa de tomate si linte rosie - 430 cal