Timp: 45
Porţii: 4
Ingrediente:
Jumatate de kilogram salata verde
400 mililitri smantana saraca in calorii
50 mililitri iaurt
3 oua mari
200 grame sunca presata sau jambon
O ceapa mare tocata
4 catei de usturoi pisati
O lamaie
2 linguri ulei de masline
O legatura de marar, o legatura de patrunjel
Sare, piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul, pana se rumeneste. Se pune salata taiata la fiert, in 2 litri de apa, impreuna cu usturoiul si ceapa.In paralel se bat ouale cu smantana, sare si piper. Cand salata e facuta, se adauga ouale batute, apoi sunca fripta si taiata marunt. Se adauga la final iaurt si zeama de lamaie. Se da in clocot. Se serveste cu verdeata tocata marunt.
Articolul anterior
Supa creme de morcovi - 400 cal
Articolul următor
Supa de gulii - 400 cal