Timp: 35
Porţii: 2
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
2-3 cepe medii taiate marunt
2 morcovi mari
3 catei de usturoi
1-2 cani de apa
O lingurita foi de dafin pisate
O cana de cuscus
250 de grame piept de pui, dezosat
Mod de preparare:
Se prajeste ceapa pana se fragezeste.Se aduaga morcovul feliat si usturoiul si se prajeste inca 2-3 minute amestecandu-se incontinuu.Se adauga restul ingredientelor, mai putin maslinele si cuscusul. Se prajeste timp de 10 minute la presiune ridicata, dupa care presiunea se scade treptat. Se adauga maslinele, sare si piper dupa gust, apoi se coace inca 3 minute la presiune ridicata, dupa care presiunea se scade treptat, ca prima data. Se serveste impreuna cu cuscusul. Pentru a pregati aceasta reteta este nevoie de un recipient sub presiune. Cuscusul este un preparatul culinar, tipic nord-african, realizat prin fierberea crupelor (ca un terci), servit cu carne de batal, legume diverse si naut.
Articolul anterior
Paste cu tofu - 400 cal
Articolul următor
Salata rece de pui - 450 cal