In programul celor doua zile, bucurestenii se vor intalni cu producatori locali din Tara Fagarasului, vor gusta din mancaruri fagarasene de pranz si mic dejun, si vor avea placerea de a vedea si simti o prezentare de vechi si nou cu portul traditional din zona.
Sambata la pranz si duminica dimineata, vizitatorii vor avea prilejul sa cumpere si sa manance bucate traditionale din Tara Fagarasului. Sambata va asteptam cu: ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon, ciorba de salata cu papara din oua de casa, marar si usturoi, galuste (sarmale) cu carne si de post, tocana de ceapa si rosii cu mamaliguta, platouri cu slanina, ceapa, mere si branza, desert de post din
grau si nuca (coliva), orez cu lapte si prune uscate.
Duminica dimineata, pregatim un mic dejun tarziu cu papara cu carne si legume, branza, slanina,
afumaturi, jumari, ceapa rosie, zacusca, gemuri si pita de casa.
Femeia din Tara Fagarasului – old/new
Acest proiect-concept vizeaza o prezentare cu aer vintage chic a ceea ce insemna evolutia corecta a elementelor vestimentare, intr-o zona bine definita din Romania: Tara Fagarasului – eveniment pregatit special pentru femei. Astfel, acesta va cuprinde o colectie de dantele si povesti semnate de mandra chic
– lucrusoare si povesti, elemente vestimentare reinventate, de tip new style: accesorii, hainute din dulapurile bunicilor reinventate, cateva suveniruri pe aceeasi tema. Acestea vor fi sustinute vizual de prezenta a trei femei imbracate intr un costum popular spectaculos din zona, o rochie pe manechin ca scurt preview a unei colectii de designer de inspiratie Tara Fagarasului si trei tinere modele imbracate special de stilisti de top in outfit-uri care vor cuprinde elemente de costum traditional.