Nu vor lipsi nici delicioasele produse de patiserie, facute de Maicutele de la Manastirea Ciorogarla, care au incantat atat de mult vizitatorii de la editia trecuta. O alta atractie a targului este halvita din miere de salcam.
Si de aceasta data vor fi la datorie gratarele cu mici, peste si carne, toate ecologice care sunt atat de apetisante, sarmalele ca la mama acasa, hot-dog-ul sibian, placintele moldovenesti si prajiturile de casa. Insa vedetele editiei din aprilie sunt dulciurile tipic italienesti.
Tuica din prune din Moraresti Arges si vinurile de la Valea Calugareasca, intr-o variata gama de produse, sunt alte elemente de atractie.
De asemenea, iubitorii de produse apicole sunt invitati sa deguste unul dintre rarele sortimente regasite la Targul pentru O Viata Sanatoasa: miere de castane; miere de lavanda, miere de afine, miere de rapita, miere de zmeura, miere cu migdale sau cu nuci, energizant natural din ingrediente apicole cu polen si nuca, propolis si multe altele.
Si pentru ca deja s-a incalzit, trebuie sa avem grija de tenul nostru si de corpul nostru si de aceea expozantii pun la dispozitia vizitatorilor o gama variata de cosmetice eco si bio, din cele mai variate regiuni si cu cele mai variate continuturi. Bijuteriile facute manual vor fi si ele la loc de cinste in noua aripa a targului.
Un alt element de noutate al targului este dat de un nou produs naturist, inregistrat cu Brevet de Inventie, care spune stop colesterolului.
Programul evenimentului este intre 8.00-20.00, vineri, sambata, duminica.