Andreea Marin are solutii eficiente chiar si pentru perioada Postului Pastelui. Chiar daca i se face pofta de cozonac sau de sarmale, ea a gasit ceva la fel de delicios cu care sa le inlocuiasca.
"Ti-e tare pofta de sarmalute sau cozonac si inca tii post? Exista solutie si crede-ma ca e foarte gustoasa! Sarmalutele in foi de vita contin migdale, hrisca, nuca, ciuperci, morcov, ceapa, marar, patrunjel, usturoi, iar "smantana" e facuta cu caju. Cozonacul raw e delicios si ingredientele sunt: fulgi de ovaz, curmale, vanilie, nuca, lapte de migdale, stafide si cacao. Multumesc pentru retete!", a scris Andreea Marin pe pagina oficiala de Facebook in aceasta dimineata, alaturi de o fotografie reprezentativa.
Citeste si: Ce surpriza a avut Andreea Marin in weekend
Eroul care a inspirat-o pe Andreea Marin: "Mi se parea plictisitor pana cand..."