Tocanita de ciuperci
300 g ciuperci
2 linguri ulei (de masline)
5-6 masline
100 ml supa de legume
1 lingura de capere murate
2 cepe mari
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
1 morcov
1 radacina de patrunjel
2 linguri sos de rosii
busuioc verde
sare, piper
Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei incins impreuna cu ciupercile curatate si taiate felii subtiri. Se adauga ardeii, taiati cubulete, morcovul si radacina de patrunjel, date pe razatoare. Dupa cateva minute, cand legumele incep sa se inmoaie, se adauga maslinele, fara samburi, taiate felii, caperele, sare si piper, dupa gust. Se adauga 100 ml supa de legume si se lasa sa fiarba sub capac, la foc mic 10 minute. Se adauga sosul de rosii, se lasa sa clocoteasca inca 2-3 minute. Se serveste calda, decorata cu frunze de busuioc verde.
Articolul anterior Oua cu sos de ciuperci Articolul următor Friptura de ciuperci cu jambon