Prin urmare, viata de noapte a orasului e pe masura iar fiecare categorie de varsta se poate regasi intr-unul dintre numeroasele cluburi si restaurante.
1. Club Muse. Cel mai tare club din oras, un fel de Bamboo in care iesi ca sa vezi si sa fii vazut. Se intinde pe doua etaje si e o institutie in sine, plin pana la refuz in weekenduri. Clientela e formata din localnici dar si din expati. DJ-ii pun muzica house iar patronii sunt deseori vazuti cum se prostesc pe scena de dans.
2. Club Shelter. Localizat intr-o fosta “bomba”, nu e un club pentru cei cu inima slaba sau pentru claustrofobi. Nu exceleaza atat prin ambianta (care e foarte... fumigena) cat prin muzica. Aici se produc numerosi DJ-i locali si internationali iar muzica variaza de la reggae rap la fusion techno.
3. Gosney & Kallman’s Chinatown. O “ramificatie” a clubului newyorkez detinut de Norman Gosney si de Amelia Kallman, sotia lui dansatoare. Un lounge pigmentat de reprezentatii burlesti in care se produc angajatii clubului reuniti in trupa denumita Chinatown Dolls. Care o are ca star, desigur, pe Amelia insasi.
4. MAO Livehouse. Un club promovat de compania de discuri Soma Records, aflat in centrul Shanghai-ului si renumit printre fanii muzicii rock. Clubul organizeaza deseori concerte rock cu trupe locale si internationale.
5. LoGo. Bastionul scenei alternative din Shanghai. Un bar subteran cu o clientela “artistica”, deschis celor care doresc sa se auto-promoveze, intr-o zona muzicala variata, de la punk rock la electronica si techno.