Intrucat nu e bine sa refuzi cu incapatanare sa ii oferi organismului ce are nevoie atunci cand iti cere, Ioana Ginghina a ales sa isi asculte corpul si sa manance ceva dulce.
Cu toate acestea, a facut-o astfel incat sa nu isi saboteze silueta. Astfel, nu a mancat dulce seara, atunci cand ii era pofta, ci a amanat pentru a doua zi dimineata, la cafea.
Este vorba despre un tort raw vegan, pe care il prepari fara foc si din care se pot infrupta si copiii, dupa pofta inimii.
Pentru preparare ai nevoie de: 200 g caju, 25g unt de cocos, 200 ml apa, 80g indulcitor natural si 100g fructe congelate (spre exemplu, afine).
Compozitia se pune in blender si se obtine o crema pe care o turnati apoi intr-un inel de tort pe care il dati la congelator pentru cel putin o ora. Tortul are doua straturi, cel de deasupra fiind format din aceleasi ingrediente mixate, insa fara fructele congelate. Se toarna peste primul strat dupa ce acesta a fost la congelator timp de cel putin o ora.
Inainte de a fi consumat, se lasa la temperatura camerei timp de 15-20 de minute, pana ajunge la consistenta potrivita.