Ca multe alte femei, probabil ca si tu preferi sa bei mai degraba o cafea delicioasa in loc de micul dejun, un smoothie in loc de masa de pranz - iar intre mesele principale, poate mai bei cate un suc de fructe, un ceai sau apa.
Insa daca vrei sa iti transformi cafeaua sau ceaiul de dimineata intr-un super-aliment, cu valoare nutritionala, iata cateva lucruri sanatoase pe care le poti adauga in ceasca ta:
1. Uleiul de cocos - are atat de multe beneficii pentru sanatate, chiar daca nu multe femei se dau in vant dupa el. Asa ca il poti amesteca in cafea sau in ceai in diminetile in care vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata.
2. Scortisoara - este o modalitate buna de a regla nivelul de zahar din sange; in plus, stabilizeaza nivelul de energie si starea de spirit pe parcursul intregii zile. In plus, scortisoara este un antixidant grozav, care tine la distanta radicalii liberi. Din cand in cand, poti presara din belsug scortisoara peste cafea sau in ceai.
3. Mierea - ajunge, in mod normal in cana de ceai, desi nu este nimic gresit daca, de cateva ori, ai pus putina miere si in cafea. Beneficiile pe care le are mierea pentru sanatatea noastra sunt nenumarate, mai ales in sezonul rece, cand gripa si raceala isi fac de cap printre oameni. Acest aliment esential nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta.
4. Cacao raw - merge de minune in cafea (dar si peste inghetata), pentru a-i da bauturii acel gust inconfundabil de ciocolata, un gust plin si aromat. Daca folosesti cacao, poti spune ca este un alt mod de a neutraliza radicalii liberi in timp ce iti stimulezi sucurile digestive din sistem. Sa nu uitam ca este un aliment “binecuvantat”, iar asta inseamna ca iti ofera o stare de euforie si de iubire in zilele de toamna. Sursa: blogs.naturalnews.com
Citeste si: Cum aduci toamna in casa ta: truc DIY pentru masuta de cafea
Rugaciunea si cafeaua iti asigura succesul in cariera
FOTO! Top cele mai ciudate masute de cafea
Sursa foto: mrwallpaper.com