Cunoscuta antrenoare de Pilates si totodata nutritionista ne prezinta o idee interesanta de a marina somonul, cu sake si suc de portocala.
"Multa lume care incearca sa introduca pestele in alimentatie se plange de mirosul pregnant de peste. Acest aspect poate fi inlaturat marinand pestele. De data aceasta va prezint o marinata interesanta pentru somon, cu sake si suc de portocala.
Se marineaza filet-ul de somon timp de 3-5 ore la frigider intr-o marinata ce contine 2 pahare de sake, zeama de la o portocala, sare, piper, chilli si usturoi tocat marunt. Apoi se gateste la cuptor sau in tigaia ceramica si se serveste cu pilaf de quinoa sau de orez.", a scris Cori Gramescu astazi pe pagina oficiala de Facebook, alaturi de o fotografie reprezentativa.
Citeste si: Nu mai stii ce sa mananci de POST? Cori Gramescu iti arata
Cori Gramescu iti arata o reteta ideala pentru zilele cu dezlegare la peste
Cori Gramescu iti spune ce gustare poti face cu un AVOCADO