Hmm, cascavalul este pentru mine atat un "fel principal" de mancare, dar si o garnitura perfecta pentru multe dintre gustarile mele uzuale. Am obiceiul de a-mi pune cascaval peste orice: snitel, cartofi, legume, oua, paste, etc. Gustul si aroma cascavalului topit intr-un sandwich sau peste cartofii aburinzi fac o masa mai delicioasa. Acum insa, imi pot diversifica aromele cu trei noi sortimente.
Daca pana acum ma puteam bucura doar de savoarea cascavalului obisnuit, sau, cel mult afumat, de acum incolo o sa-mi largesc gama de preferinte in materie de produse de lactate cu trei sortimente noi-noute si imbracate in condimente de calitate. Aceasta idee inedita a avut-o „nasul branzeturilor", Delaco, care si-a diversificat gama de produse cu preparate si combinatii originale astfel: cascaval cu usturoi si busuioc: cateva frunze de busuioc amestecate cu cativa catei de usturoi, iar aroma este una dulce-intepatoare; cascaval cu gust exotic de piper verde: o aroma nu foarte picanta, piperul verde fiind varianta „light" a piperului negru; cascaval cu branza – pentru toti pofticiosii.
Noile sortimente au fost ambalate in rotite a cate 250 de grame si au plecat deja la drum prin tara pentru a fi savurate imediat.