Intr-o duminica insorita, de inceput de primavara ne-am gandit sa iesim la un pranz in trend , la un restaurant despre care se vorbeste destul de des in paginile de mondenitati ale Capitalei - restaurant Uptown .
Si pentru ca am vrut multa lumina am ales sa stam la o masa pe terasa acoperita a restaurantului unde chelnerita ne-a spus ca este pentru fumatori,desi este la intrare, in fine am acceptat.
Terasa este foarte chic construita probabil de o mana de designer priceput ,din pacate este cam frig dovada este si caloriferul electric ce sta rezemat de un perete . Interiorul este frumos decorat , placut mirositor iar muzica in surdina este bine aleasa .
Cand am ajuns la restaurant era aproape gol ,dar intr-o ora locatia s-a populat cu vreo 20 de “ musterii “.
Este placut sa vezi de la masa strada cu trecatorii ei si probabil monden, si ca si acestia sa te vada. Un plus pentru acest restaurant este posibilitatea vasta de parcare in jurul lui data fiind pozitionarea pe colt de stada .
Am observat multe salate in meniu si se pare un specific de meniu fusion .
Cert este ca noi am comandat ca aperitive : Clatite cu spanac si ricotta si Asortiment de pasta de rosii uscate, humus si masline cu paine prajita de casa in 2 sortimente , ambele foarte gustoase si frumos prezentate pe farfurie .
La felul de baza am comandat un Peppersteak cu legume grill, nereusit dupa doua incercari, si un Pui in sos chinezesc care chiar mi-a placut, desi era cam mult sos soia, ingredientele erau foarte gustoase si proaspete .
A urmat un desert savuros : Pannacotta cu jeleu de vin rosu si fructe si un Tort de biscuiti cu crema de ciocolata, pe care l-am comandat la recomandarea chelneritiei, ca fiind cel mai vandut desert al restaurantului .
Ce sa mai vorbim, desertul a fost ok, si a urmat nota de plata care a fost foarte rezonabila pentru atatea feluri de mancare.
Ne-am retras spre o siesta de duminica dupa-amiaza, usor infrigurati, dar satui si cu multa speranta in primavara care tocmai a inceput .