Vitel cu ardei
500 g carne de vitel
1 catel de usturoi
6 ardei de culori diferite
piper
100 ml supa de carne
foi de dafin
1 -2 ardei iuti
ulei de masline
1 rosie
piper boabe
Intr-o tigaie, se pun ulei de masline, usturoi, 2 foi de dafin rupte si se rumenesc usor. Cand usturoiul incepe sa miroasa se adauga carnea proportionata si se lasa la prajit .Se adauga apa, supa de carne si se lasa la fiert. In alta tigaie se calesc ardeii taiati solzisori, tot in ulei de masline. Dupa ce carnea s-a patruns, se adauga boabe de piper, ardeii iuti taiati marunt, sare si ardeii caliti separat. Se amesteca cu grija sa nu se striveasca ardeii. Se adauga rosiile taiate felii, dupa care se mai lasa 4 minute la fiert. Se serveste imediat ce s-a luat de pe foc.
Articolul anterior Rulade italienesti Articolul următor Vitel in sos de rosii si masline