Ingrediente: 400 de grame de iaurt degresat; 1/2 ceasca de frisca (optional); 1 lingurita de coaja de portocala rasa; 1/4 ceasca de zahar pudra (daca vrei sa reduci numarul de calorii, renunta la zahar); 250 de grame de capsuni, taiate; 125 de grame de zmeura; 125 de grame de afine; 1/2 ceasca de fulgi de cereale; 4 pahare (pentru 4 portii de parfait).
Mod de preparare:
1. Combina intr-un bol iaurtul, frisca, coaja de portocala si jumatate din zahar.
2. Amesteca zmeura, afinele si capsunele, taiate feliute. Pastreaza un sfert din fructe si pe restul paseaza-le usor cu o furculita si adauga peste ele zaharul ramas, astfel incat sa faci un sirop de fructe.
3. Pune in fiecare pahar un strat de iaurt, un start de sirop de fructe, un strat de fulgi de cereale. Continua sa pui alt strat de iaurt si apoi deasupra pune fructele intregi. Acopera paharele si lasa-le la frigider pentru 30 de minute.
"Acest parfait cu fructe de padure poate fi servit la micul dejun sau ca si gustare intre mese", explica Andreea Raicu pe site-ul oficial.
Citeste si: Andreea Raicu iti recomanda o masca de fata cu efect de lifting facial
Andreea Raicu iti spune ce beneficii are apa calda cu lamaie
Andreea Raicu te invata ce alimente sa combini pentru a avea o dieta usoara
Andreea Raicu te invata cum sa ai silueta perfecta fara sa tii dieta
Andreea Raicu iti explica ce nu este iubirea
Sursa foto: eatgood4life.com