Unt de casă
Puţină smântână şi un praf de sare, puse în blender, se vor transforma într-un unt de casă delicios.
Unt de nucă
Fie ca foloseşti nuci, fie că preferi alune sau caju, blenderul te ajută să obţii un unt 100% natural, făcut din nucile tale preferate. Poţi adăuga, dacă simţi nevoia, un praf de sare sau chiar puţină miere.
Făină fără gluten
Dacă foloseşti blenderul pentru a mărunţi fulgii de ovăz, vei obţine făină integrală de calitate superioară, fără gluten.
Sos salsa
Sosul salsa din comerţ va deveni o simplă amintire după ce vei încerca chiar tu să îţi prepari un astfel de sos în blender. Ai nevoie de roşii cherry, ardei gras galben, ardei gras roşu, pătrunjel şi usturoi, pe care să le asezonezi cu un praf de sare şi unul de piper ori chilli.
Sos pesto
Pune în blender busuioc, parmezan ras, usturoi, muguri de pin, ulei de măsline şi sare şi vei obţine cel mai gustos sos pesto.