1. În ceaşca de cafea, adaugă o măsură de cacao şi una de îngheţată de vanilie şi amestecă foarte bine. Vei vedea că te vei îndrăgosti pur şi simplu de această combinaţie.
2. Într-o ceaşcă de cafea, adaugă 3 linguri de ulei de cocos, 1 - 2 linguri de unt nesărat şi amestecă compoziţia la blender. Se consideră că untul şi uleiul de cocos îmbunătăţesc modul în care corpul procesează cofeina.
3. Umple o formă pentru gheaţă cu cafea, bag-o la congelator, iar când cafeaua este îngheţată, pune câteva cuburi într-un pahar, peste care adaugă lapte şi sirop de ciocolată. Această combinaţie este ideală pentru zilele călduroase de vară.
4. Într-un pahar, adaugă o măsură de apă de cocos, o ceşcuţă de cafea concentrată şi amestecă foarte bine. Această combinaţie se serveşte cu paiul.
5. Într-un ibric pentru cafea, încălzeşte o jumătate de ceşcuţă de lapte de cocos, pe care amestec-o cu jumătate de ceşcuţă de cafea. Adaugă sirop de ciocolată şi amestecă foarte bine.
6. Într-un pahar, pune 4 cuburi de gheaţă, peste care adaugă apă tonică şi completează cu o măsură de espresso. Amestecă bine şi consumă băutura cu paiul.
Ei bine, acestea sunt sugestiile noastre. Tu cum serveşti cafeaua zi de zi? Lasă-ne părerile şi sugestiile tale la secţiunea de comentarii.
Sursa foto: Sean Malyon